THE ADOBE TYPE COLLECTION. (20 mb)
Klikk her (går for å søke skriftnavn)

FontReference Guide (57 mb)
44 skrift produsenter viser over 13.000 fonter.
Klikk her (går for å søke skriftnavn)

ITF stilprov (50 mb)
46 mindre skrift produsenter viser under
4.000 typsnitt.
Klikk her (går for å søke skriftnavn)

Verdens største skrift biblioteker

Representerer over 100 fonter produsent, har vi det største utvalget av fonter . Kan ikke finne den fonten du leter etter hos oss , lære det knapt eksisterer . Vårt bibliotek omfatter over 100.000 fonter.


Design - eller profilprogram
Designe et nytt designprogram for et selskap som arbeider i flere datamiljøer , ville du gjøre det bra å snakke med oss ​​på forhånd . Vi kan hjelpe deg til å sjekke om de skriftene du har valgt er i riktig format for hele datasystemet . Vi hjelper deg hele veien med flerbrukerlisenserog tilpasning av skrifttyper , for eksempel forbedring av parker opp og tilsetning av Euro symbol.


Språk
Vi lette arbeidet ditt med tekster på andre enn svensk språk . Først har vi et meget stort utvalg av utenlandske skrifttyper . Først har vi lang erfaring i trykksakproduksjon på flere språk og i ulike datamiljøer. Vi har derfor lett for å løse og forebygge problemer . Fortell oss om dine behov på planleggingsstadiet , så vi kan sikre at de gjennomføres på en kostnadseffektiv måte.


Ulovlig kopiering
Som de fleste vet i dag , er det straffbart å kopiere fonter . Styrer eksisterer . Selskapet styre har alltid juridisk ansvarlig for ulovlig kopiering av programvare er ikke til stede i selskapets virksomhet . En skrift er en programvare . Ikke sikker på hva loven sier , spør oss.


Lisens for én eller flere brukere
Vil du være i stand til å holde font bibliotek lovlig ukrenkelig , må du oppdatere dine lisenser når du kjøper flere datamaskiner eller skrivere . Spør alltid om kostnadsoverslag på skriften du kjøper vil bli brukt i mer enn én datamaskin . Våre priser på flerbrukerlisenserer svært konkurransedyktige , fordi vi har mange kunder som kjøper store volumer.


Teknisk Support
Trenger du hjelp med installasjonen? Eller du får uventede feilmeldinger ? Ta kontakt ! Vi har lang erfaring i feilsøking og brukes til å veilede både nybegynnere og profesjonelle.


Leveransene
Skrifter Levering er umiddelbar via link eller e-post.