KatalogernaSkrifttype Design

Tilpasset bedriftens fonter / Custom Font / Skrift Design
Vi har hjulpet mange store selskaper til å trekke opp tegn og skape en global skrift for alle sine markeder . Siste i kø, vi hjulpet Volvo med arabisk tilpasning ! Vil du lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg til å endre eller lage dine egne fonter "klikk her"

Du er velkommen!


Type Direction
Vi i Fontshop har mange års erfaring og artwork produksjon . Vi tilbyr nå en ny tjeneste , krøllete "ball gjerdet " en inhouse typen regissør . En som ikke bare ser skrifter , men som setter opp og sjekk av den utfylte originale , slik som til retningen ( kerning ) , bindestrek , radfall , konstruerer flere tegn til en eksisterende skrift som arabisk. ( Vårt siste oppdrag for Volvo ) . Vil du vite mer send oss ​​en linje påtypedirector@typesnitt.comvi vil kontakte deg . Du kan også e - post et konkret mandat for å få deg et tilbud ved retur e-post.


Logoer og fonter
Et annet aspekt av sin egen skrifttype , er at du kan sette din firmalogo i en skrift . Du kan enten ha det som sin egen skrifttype , eller legg den i en skrift som vanligvis brukes i bedriften . Enten alternativet innebærer en alternativ måte å enkelt få tilgang til logoen . I tillegg er du spart for bryet med å sette inn grafikk i dokumenter og også bryet med å opprettholde linker til grafikken i dokumenter på tvers av ulike plattformer eller systemer.


Konvertering av fonter
Det er ikke uvanlig for fonter bare kommer i noen valgte formatet. Dessverre er det ikke dekker alle, og det kan være at du trenger en skrift som ikke er tilgjengelig i det formatet du trenger . I dette tilfellet , Fontshop gjøre en konvertering av skriften fra et tilgjengelig format til et annet for å dekke dine behov.